Dit is het webblog van Peter Kassenaar - Ik geef training en consultancy in het maken van crossplatform mobiele apps en webapps. Trefwoorden: AngularJS, PhoneGap, jQuery/Mobile. HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, JSON. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter.(@PeterKassenaar)

Terug naar de algemene site.

13juli

Nieuwe online training: Productiviteit met WebStorm

Als je wel eens een training van mij hebt gezien, dan weet je dat ik vaak JetBrains WebStorm gebruik als editor. Dit is zonder twijfel een van de beste IDE’s voor webdevelopment. Studenten stellen mij hierover ook vaak vragen: “Hoe kun je dat bestand ... [Meer]

12juli

New online course: Productive Coding with WebStorm

I’m happy to announce that as of today, my new course “Productive Coding with WebStorm” is available on the online training platform Udemy. Order now with a 30% discount! JetBrains WebStorm is the perfect editor for web d... [Meer]