Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

25januari

Apple Achievements?

Niemand kan het enorme succes van de Apple App Store zijn ontgaan. Ruim anderhalf jaar na lancering van de online softwarewinkel van Apple zijn er zoals bekend al meer dan honderdduizend toepassingen te vinden. De Apple-topmensen buitelen over elkaar heen... [Meer]

12januari

Presentatie - Usability in Context

  Maandag 11 januari 2010 gaf ik bij Fronteers een presentatie over de samenhang en context van onderdelen die gezamenlijk de usability (‘gebruikersvriendelijkheid’) van een website bepalen. Presentatie downloaden (Powerpo... [Meer]