Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

24april

iWoz– de autobiografie van Steve Wozniak

Ik ben bezig met een serie boekbesprekingen van (auto)biografieën van personen die belangrijk zijn geweest in de computergeschiedenis. Eerder schreef ik een artikel over iCon, een biografie van Steve Jobs. Vandaag is iWoz, de autobiografie van de and... [Meer]

20april

Mijn Windows 8 verlanglijstje

Windows 7 stamt uit 2009 en is ondertussen al weer anderhalf jaar oud. En Microsoft zit nooit stil. Direct na de lancering van Windows wordt het vizier al weer op een volgende versie gericht. Zelf ben ik erg tevreden over Windows 7. Het was een goede op... [Meer]