Dit is het webblog van Peter Kassenaar - Ik geef training en consultancy in het maken van crossplatform mobiele apps en webapps. Trefwoorden: AngularJS, PhoneGap, jQuery/Mobile. HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, JSON. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter.(@PeterKassenaar)

Terug naar de algemene site.

15februari

Cursus Mobiele apps ontwikkelen met Dreamweaver, jQuery Mobile en PhoneGap

Sinds enige tijd ben ik weer wat regelmatiger voor de klas te vinden. Ik geef training in tal van toepassingen en (web)technieken. Veel cursusmateriaal en –inhoud ontwikkel ik daarbij zelf. Het gaat immers in veel gevallen om zeer nieuwe technologie... [Meer]

07februari

Gokken op Facebook?

Ik ben een trouw lezer van de columns van Arjan Dasselaar op nu.nl. In de meeste gevallen snijden zijn columns hout, en vaak ben ik het eens met de inhoud. In zijn bijdrage van 4 februari 2012 met de titel Gokken op Facebook slaat Dasselaar echter de plan... [Meer]