Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

04mei

Nieuw: serie Basiscursus op Yindo

Tags: | Categories: Yindo | Boeken
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Een aantal jaar geleden ben ik in samenwerking met uitgeverij Van Duuren Media begonnen met Yindo, jouw digitale bibliotheek (lees het aankondigingsbericht uit 2010). Yindo is vanaf het begin af aan opgezet als een breed, open systeem, waarin we liefst zo... [Meer]