Dit is het webblog van Peter Kassenaar - Ik geef training en consultancy in het maken van crossplatform mobiele apps en webapps. Trefwoorden: AngularJS, PhoneGap, jQuery/Mobile. HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, JSON. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter.(@PeterKassenaar)

Terug naar de algemene site.

04mei

Nieuw: serie Basiscursus op Yindo

Tags: | Categories: Yindo | Boeken
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Een aantal jaar geleden ben ik in samenwerking met uitgeverij Van Duuren Media begonnen met Yindo, jouw digitale bibliotheek (lees het aankondigingsbericht uit 2010). Yindo is vanaf het begin af aan opgezet als een breed, open systeem, waarin we liefst zo... [Meer]