Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

29juni

Handboek (X)HTML, CSS en JavaScript

Vandaag is het Handboek (X)HTML, CSS en JavaScript verschenen. In dit handboek leert u vanaf het nulpunt hoe een website wordt opgezet en welke technieken daarbij worden gebruikt. U leert hierbij zelf de codes schrijven voor webpagina. Het boek gaat hierb... [Meer]

24juni

JavaScript wordt mooie zwaan - column

  Binnenkort verschijnt mijn nieuwe boek 'Handboek (X)HTML, CSS en JavaScript'. Dit boek is geschikt voor iedereen die zelf webpagina's wil maken, maar hierbij niet afhankelijk wil zijn van een visuele editor zoals Adobe Dreamweaver ... [Meer]

17juni

Help, internet praat tegen mij!

Tags: | Categories: Algemeen
E-mail | Permalink | Reacties (4) | Post RSSRSS comment feed
Correct Nederlands kan lastig blijven - maar kan tevens tot verrassende onthullingen leiden.Zo kreeg ik vandaag een bericht van de firma Bestel Direct, waarin werd aangekondigd dat het internet tegenwoordig vanzelf tegen je kan gaan praten!Een spatie meer... [Meer]

16juni

W3C, opschieten! - column

Binnenkort verschijnt mijn nieuwe boek 'Handboek (X)HTML, CSS en JavaScript'. Dit boek is geschikt voor iedereen die zelf webpagina's wil maken, maar hierbij niet afhankelijk wil zijn van een visuele editor zoals Adobe Dreamweaver of Microsoft... [Meer]

13juni

Lumberjack

Vandaag met de kinderen naar Doetinchem geweest om nieuwe schoenen te kopen. Thuisgekomen valt mijn blik op het merk op de schoenendoos van mijn dochter. Zij draagt met ingang van vandaag 'Lumberjack'-schoenen.Dat zette Monty Pythonesque associati... [Meer]

12juni

DevDays 2009 - Goodies

Zoals bij vrijwel elk iets groter evenement heden ten dage wordt bij aanvang van het festijn een zogenoemde 'goodie bag' uitgereikt. Nu is de situatie hier nog niet ze extreem als in de Verenigde staten, waar deelnemers naar het schijnt met specia... [Meer]

11juni

Microsoft DevDays 2009

Om bij te blijven en mezelf te blijven ontwikkelen, bezoek ik voor mijn werk regelmatig ICT-congressen en -bijeenkomsten. Vaak ben ik zelf een van de sprekers, maar nog vaker ga ik gewoon als mezelf – een geïnteresseerde professional en liefheb... [Meer]