Dit is het webblog van Peter Kassenaar - Ik geef training en consultancy in het maken van crossplatform mobiele apps en webapps. Trefwoorden: AngularJS, PhoneGap, jQuery/Mobile. HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, JSON. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter.(@PeterKassenaar)

Terug naar de algemene site.

13september

On the road…

Het najaar is altijd een drukke tijd in opleidingenland. Na de zomervakantie moeten (nieuwe) werknemers worden bijgespijkerd, of – minder hoogrdavend – de opleidingsbudgetten voor het lopende jaar moeten worden besteed. Wat ik dit jaar overigens ook mer... [Meer]

04september

Sabbatical - hoe doe je dat financieel?

Noot: dit is een persoonlijke blogpost. Geen technisch artikel. Lees bijvoorbeeld PhoneGap voor Android installeren als je een technische post wil lezen. In mijn vorige blogpost schreef ik over mijn aanstaande sabbatical, die als het goed is rond april 2... [Meer]

04september

Sabbatical 2016

Noot: dit is een persoonlijke blogpost. Geen technisch artikel. Lees bijvoorbeeld Wat is AngularJS? als je een technische post wil lezen. [TL;DR-versie: ik wil een tweede sabbatical plannen. Vanaf april tot en met oktober 2016 stop ik met werken en ga ik... [Meer]