Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

16maart

Handboek Flash CS4

Vandaag (maandag 16 maart 2009) is mijn Handboek Flash CS4 verschenen. Het boek is juist van de persen gerold en op dit moment vindt de bevoorrading van de winkels plaats. Binnenkort zal het handboek dus bij alle boekwinkels (online en offline) leverbaar ... [Meer]

09maart

3D in Flash CS4 - nuttig of nutteloos?

Op maandag 16 maart verschijnt het Handboek Flash CS4. Speciaal voor computerboek.nl heb ik bij deze release een aantal columns geschreven. Dit blogbericht bevat de tweede van twee columns. Je kunt ze eventueel ook nalezen op de site van computerboek.nl... [Meer]

06maart

Column Flash CS4 1/2

Binnenkort verschijnt van mijn hand het Handboek Flash CS4. Speciaal voor deze release heb ik voor computerboek.nl een aantal columns geschreven. Dit blogbericht bevat de eerste van twee columns. Ze zijn ook verschenen in de nieuwsbrief en op de site va... [Meer]