Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

31januari

Tool voor .NET-developers: CSS Agent

Een goede webdesigner zorgt uiteraard voor een correcte scheiding van structuur (HTML), opmaak (CSS) en gedrag (JavaScript). Het opstellen en onderhouden van stylesheets is er in de loop der jaren echter niet eenvoudiger op geworden. Niet alleen is het aa... [Meer]

24januari

WebCamps 2011 – deelnemerservaring

Om de ontwikkelingen op mijn vakgebied bij te houden, moet ik uiteraard regelmatig bijscholen. Dit doe ik onder meer door doorlopend door Twitter en LinkedIn-groepen bij te houden, (ontwikkel-)blogs te lezen en natuurlijk de maandelijkse tijdschriften te ... [Meer]

18januari

Nieuw design voor ‘Modern Redesign’

Tags: | Categories: Boeken
E-mail | Permalink | Reacties (2) | Post RSSRSS comment feed
Ik heb de afgelopen maanden niet veel geblogd. Dat betekent echter niet dat ik stil heb gezeten. Want in plaats van het schrijven van blogberichten, heb ik geschreven aan een herziene editie van het boek Modern Redesign (hierover heb ik wel eerder geblogd... [Meer]