Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

26november

Handboek Dreamweaver CS4 verschenen

Zoals al in mijn vorige blogbericht was te lezen, is gisteren het Handboek Dreamweaver CS4 verschenen. Het handboek Dreamweaver CS4 is de logische opvolger van de CS3-uitgave en bespreekt het maken van websites met Dreamweaver vanaf het nulpunt. Het boek ... [Meer]

26november

Column Dreamweaver CS4 3/3

Op dinsdag 25 november is het Handboek Dreamweaver CS4 verschenen. Speciaal voor computerboek.nl heb ik bij deze release een aantal columns geschreven. Dit blogbericht bevat de derde en laatste aflevering in een serie van drie. De originele publicatie i... [Meer]

11november

Column Dreamweaver CS4 (2/3)

Op 20 november verschijnt het nieuwe Handboek Dreamweaver CS4. Speciaal voor computerboek.nl heb ik bij deze release een aantal columns geschreven. Dit blogbericht bevat de tweede in een serie van drie. De originele publicatie is te lezen op de site en ... [Meer]

04november

NDA bij Apple iPhone Tech Talk

Gisteren bezocht ik de Apple iPhone Tech Talk World Tour in Delft. Het onderwerp was "iPhone development", oftewel programmeren voor de iPhone. Ik had er graag een wat uitgebreider blogbericht over geschreven, maar inhoudelijk zal het hel... [Meer]

02november

Column en Intekenvoordeel Handboek Dreamweaver CS4

Op 20 november verschijnt het nieuwe Handboek Dreamweaver CS4 (Let op: niet te verwarren met het Handboek Dynamische websites met Dreamweaver, waarover ik eerder blogde). Dit Handboek is de opvolger van het Handboek Dreamweaver CS3 en gaat naast de stan... [Meer]

01november

Site ABN Amro heeft het moeilijk tijdens kredietcrisis

Toegegeven, het is makkelijk scoren met dit blogbericht. Toch kan ik het niet laten. De ontwikkelingen gaan tijdens de kredietcrisis kennelijk zo snel dat de site van ABN Amro het jachtige beurstempo niet kan bijbenen. Vorige week wilde ik tijdens... [Meer]