17februari

Trainingen jQuery, PhoneGap en HTML5 – voorjaar 2013

TrainingHet was een tijd lang erg in de mode om alles online en digitaal te willen doen. Zo ook trainingen en cursussen voor werknemers. E-learning, e-lokaal, online teaching en meer van die namen. En hoewel online leren zeker voordelen heeft en wat mij betreft een vaste plek heeft verdiend, komen er toch steeds meer bedrijven en organisaties terug van alleen maar online cursussen inkopen. Er worden anno 2013 weer meer ‘ouderwetse’, klassikale trainingen verzorgd. Ik merk dat aan de aantallen cursisten die in mijn klasjes verschijnen en het aantal aanvragen dat ik krijg om training te verzorgen.

Voordelen

Het samen leren in een klaslokaal onder ervaring van een ervaren docent die live en proactief met de cursisten op de stof kan ingaan wordt weer meer gewaardeerd. Deze leervorm heeft onder meer de volgende voordelen.

  • Volledig concentreren op de stof. Niet worden afgeleid door email, telefoontjes, binnenlopende collega’s, andere apps op de computer of iPad, of de situatie thuis (bij thuis e-learning).
  • Ervaren docent rechtstreeks beschikbaar voor vragen.
  • Flexibiliteit; indien een onderdeel bekend is, kan een (goede) docent doorgaan met een volgende onderdeel, zodat de leeropbrengst hoger is.
  • Een goede docent kan differentiëren in de opdrachten en oefeningen en deze realtime aanpassen aan het niveau van de cursist. E-learningsystemen zijn hierin amper flexibel.
  • Interactiviteit; contact met medecursisten: horen welke vragen bij anderen leven, uitwisselen hoe andere organisaties met vraagstukken omgaan.
  • Netwerken; uitwisselen van gegevens en ervaringen met medecursisten.
  • Niet te onderschatten: lekker lunchen.

Trainingen

De komende maanden geef ik voor diverse opleiders onder meer de volgende trainingen. Klik op de links voor meer informatie of inschrijven. Neem contact op als je me rechtstreeks een vraag wilt stellen.

 

Datum

Training

Opmerkingen

6, 13, 20 maart 2013

Mobiele applicaties met Dreamweaver, jquery Mobile en Phonegap.

 

27, 28, 29 maart 2013

HTML 5 Development

Dit is een technische training over de HTML5 API’s, geen designerstraining.)

10, 11, 12 april 2013

PhoneGap

Crossplatform apps maken voor iOS en Android op basis van HTML, CSS en JavaScript

24, 25, 26 april 2013

jQuery basis

Leer websites verrijken met deze populaire JavaScript-bibliotheek.

1, 2 mei 2013

jQuery Mobile

Geoptimaliseerde mobiele websites maken.

15, 16, 17 mei 2013

jQuery advanced

De inhoud van de Advanced-cursus sluit rechtstreeks aan op de basiscursus.

22, 23, 24 mei 2013

HTML 5 Development

 

5, 6, 7 juni 2013

jQuery basis

 

12, 13 juni 2013

jQuery Mobile

 

19, 20, 21 juni 2013

jQuery Advanced

 

Bovenstaande data en onderwerpen zijn open inschrijvingen met een vooraf vastgesteld programma. Daarnaast verzorg ik nog diverse besloten in-company trainingen. Hierbij is meer maatwerk mogelijk. Ook hiervoor kun je altijd even contact opnemen.

Hopelijk tot ziens tijdens een van de cursussen!

Peter Kassenaar
-- 16 februari 2013

Reacties zijn gesloten