18oktober

50% korting op boeken en videos bij Packt Publishing

Tags: | Categories: Boeken
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed

In Nederland vieren we Columbus day (de tweede maandag van oktober) niet. Maar dat betekent niet dat we niet kunnen profiteren van acties in de Verenigde Staten, waar veel bedrijven deze feestdag aangrijpen om korting te geven op producten.

Columbus Day Banner 2

Zo heeft uitgeverij Packt Publishing tot aanstaande maandag een actie waarbij je 50% korting krijgt op alle eBooks en video’s die door dit bedrijf worden uitgegeven. Eerder op dit blog besprak ik bijvoorbeeld de uitgaven jQuery UI Cookbook en jQuery hotshot.

Packt is sterk in technische boeken en trainingsvideo’s over webdesign, development, 3D-design, databasetools en nog veel meer. De eBooks zijn beschikbaar in ePub- en pdf-formaat en kun je ook naar je Kindle tablet laten verzenden (al zijn deze in Nederland ook nog dun gezaaid).

Ook de Nederlandse auteur Hedwyg van Groenendaal (@hedwygNL) is momenteel bezig met een boek in deze serie, Prezi Hotshot, dat later dit jaar of begin 2014 zal verschijnen.

Bestellen

Ga naar http://bit.ly/1bqvB29  om je korting te claimen en gebruik de code COL50 als promocode bij het afrekenen. Door de gunstige dollarkoers valt je voordeel op dit moment zelfs nog hoger uit.

Veel lees- en kijkplezier!

Columbus Day Banner 3

Peter Kassenaar
-- 18 oktober 2013

Reacties zijn gesloten