01november

Site ABN Amro heeft het moeilijk tijdens kredietcrisis

Toegegeven, het is makkelijk scoren met dit blogbericht. Toch kan ik het niet laten.

De ontwikkelingen gaan tijdens de kredietcrisis kennelijk zo snel dat de site van ABN Amro het jachtige beurstempo niet kan bijbenen. Vorige week wilde ik tijdens het internetbankieren even (tegen beter weten in) de status van mijn beleggingsportefeuille bekijken. Maar de site kon het even niet verwerken:

ABNAmro: serverfout in ASPX-applicatie

Ik weet nog niet wat het was: wilde De Bank mij tegen mijzelf in bescherming nemen en werden de tot droefenis stemmende cijfers daarom maar verborgen achter een fake-foutmelding? Of was de site – net als de complete bankierende wereld – gewoon even de weg kwijt…

Peter Kassenaar
-- 1 november 2008

Reacties zijn gesloten