15februari

Software tip: IE7Pro [video]

Klik voor een videodemo over het werken met IE7ProEr wordt regelmatig aan mij gevraagd welke software en tools ik zelf gebruik in mijn dagelijks werk. Naast uiteraard de bekende programma's zoals Word, Visual Studio en Dreamweaver heeft elke ontwikkelaar waarschijnlijk wel een aantal kleine, maar o zo handige programmaatjes geïnstalleerd waar hij – zonder het vaak nog te merken – dagelijks gebruik van maakt. En waarbij je ze pas mist op het moment dat je op een computer moet werken waarop ze niet geïnstalleerd zijn.

In dit bericht: IE7Pro – een gratis uitbreiding voor Internet Explorer. Klik op de afbeelding om een videodemo over dit handige tooltje te starten. Let op: de audiokwaliteit is niet optimaal, het geluid is opgenomen via een eenvoudig microfoon van een webcam.

In de komende periode zal ik proberen regelmatig een bericht te plaatsen over tools die zelf gebruik. Indien mogelijk zal ik er een videodemo van maken, zoals in dit voorbeeld. Bevalt deze vorm (een video) je? Of lees je liever tekstinstructies vanaf het beeldscherm, zoals in het bericht over het bloggen met Word 2007? Laat het maar weten door een opmerking bij dit bericht te plaatsen.

Reacties

06-01-2009 07:33 #

Hr. Kassenaar; met plezier naar de video van IE7pro gekeken. Wat leuke tips gezien.Opm.: De install. procedure is inmiddels verander; je krijgt nu de mogelijkheid om een search machine bij te voegen. Ik had zelf een probleem met mijn XP machine (sp3/ie7) Na een paar dagen crasshed IE7 direct na het openen.Als ik IE7pro verwijder, dan doet IE7 het weer. Ik heb al gekeken op de website/forum van IE7pro gekeken, maar mij Engels is net niet genoeg
Om dit in goed engels op het forum te plaatsen. Via google heb ik wel begrepen, dat ie7pro eigenlijk bedoeld is voor vista, en dat het regelmatig gebeurd dat ie7pro een crash van ie7 veroorzaakt; schijnt een .dll van ie7pro de veroorzaker te zijn.

Bij mijn vista werkt alles goed.

Tip,  het downloaden gebeurd na install van ie7pro door “ MiniDLM”  dat werkt niet altijd even gemakkelijk; want je kan zelf de download plaats niet meer bepalen. Misschien is daar in een evt. video wat aandacht aan te besteden.

Hopelijk gaat u door met uw website

Met vr.groet  Ceth

ceth Netherlands

Reacties zijn gesloten