20mei

CSS-docentendag Instruct geslaagd evenement

Vorige week woensdag was ik als spreker uitgenodigd op een docentendag voor gebruikers van de lesmethode Fundament Informatica van uitgeverij Instruct. Ik heb hierover al eerder geblogd, bijvoorbeeld hier en hier.

Wel internet, geen boeken

Het was een geslaagde middag en avond. De locatie (Wartburg college, Rotterdam) was als op miraculeuze wijze ontsnapt aan de grote KPN-storing van het internet-netwerk, waardoor er geen verbindingsproblemen waren. Ook konden 's avonds de praktijkcases zonder problemen uitgevoerd worden.

Helaas waren er wel vertragingen bij TNT (acties? internetstoring?), waardoor de boeken niet op tijd werden afgeleverd. Ongeveer een uur na aanvang van de presentatie belde de TNT-bezorger bij ons kantoor in Dieren aan...

In elk geval worden ze nagezonden, de aanwezigen kunnen hun exemplaar binnenkort in de bus verwachten.

Een kort verslag van de dag vind je bijvoorbeeld bij Informatica VO, websitebeheerder Frans Peters maakte ook onderstaande foto.

De presentatie, oefenbestanden en cases van de docentendag zijn allemaal nog online beschikbaar; in elk geval tot medio augustus 2008.

Reacties zijn gesloten